Home

 

 

 

 

 

 


JOGA ZA TRUDNICE

a

Čestitam i želim ti magično putovanje u majčinstvo!
Znam, od trenutka kada si saznala da si trudna, stvari više nisu iste, zar ne? U ovom burnom, izazovnom, predivnom razdoblju tvog života joga je tu da te podrži i osnaži. Dobro došla na časove joge za trudnice!

Joga je savršena alatka tokom trudnoće, bilo da želiš da ostaneš fizićki aktivna, ili ti je potrebna priprema za prirodan porođaj ili želiš da naučiš tehnike disanja.

Joga ima moć da otkloni mnoge fizičke probleme, kao što su mučnina, bol u leđima, nesanica, oticanje zglobova i tela, joga uravnotežuje nestabilne emocije, donosi balans u svakodnevni život, povećava otpornost na stres, umiruje um, budi snagu, poverenje i ljubav i iznad svega direktno te povezuje sa tvojom bebom.

Časovi joge za trudnice idealna su prilika da se posvetiš sebi i svojoj bebi, da se opustiš i povežeš sa svojim telom, da uživaš u društvu drugih trudnica, da čuješ korisne, nove i zanimljive stvari vezane za trudnoću, porodjaj, dojenje, bebe.

Moja najiskrenija namera je da te podržim, ohrabrim i inspirišem da se povežeš sa svojom istinskom, ženskom prirodom koja zna kako da brine o svojoj bebi, kako da rodi svoju bebu i kako da bude najbolja majka svojoj bebi.To niko ne zna bolje od tebe i svo znanje i mudrost koje ti je potrebno već su u tebi, čekaju da ih otkriješ.

 

 
 

Intervju sa Mirjanom Gnjatić o jogi za trudnice
 

 


 

 

 

 

 

 
Joga s Peđom   Za trudnice i mame   Kursevi   Termini   Joga intenziv   Galerija   Riznica   Shop   Home  Misija   Kontakt

 

Grčića Milenka 63a, Beograd
063 8 250 657 - Peđa
069 1 593 855 - Mirjana
e-mail: kontakt@shivashakti.rs

© 2016 SHIVA SHAKTI
web design >
deoposla.com